Home / VIDEO (page 3)

VIDEO

Edhe një lajm i keq nga Volkswagen

Prodhuesi gjerman i automjeteve Volkswagen, thuhet se do të tërheqë rreth 600 mijë automjete për shkak të problemeve të ndryshme teknike. Pretendimet janë pasqyruar nga mediat gjermane të cilat për këtë lajm janë mbështetur në një deklaratë të autoritetit për sigurinë e trafikut në SHBA. Në mesin e automjeteve thuhet …

Read More »

xDrive kundër Quattro [VIDEO]

Express sjell në vazhdim një video ku dy rivalet gjermane të automobilizmit BMW dhe Audi krahasojnë sistemet e tërheqjes me të gjithë rrotat aktive, xDrive dhe Quattro në një terren të rrëshqitshëm me borë.

Read More »