Home / VIDEO

VIDEO

(BEST GRAFFITI) – Run…Watch full video !

Collaboration and location played integral roles in our choices for The Best Street Art and Graffiti of 2014 (So Far). From abandoned factories to the Italian countryside and the coast of New Zealand, these pieces challenge pre-existing expectations about where street work traditionally appears. Partnerships from Specter and Ozmo to …

Read More »

Teknologjia e çmendur e gjermanëve në bujqësi (VIDEO)

Se Gjermania është një shtet shumë i zhvilluar dhe ka teknologji mjaft të avancuar kjo është e ditur tashmë, por Gjermanët çdo ditë e më shumë po vazhdojnë dhe përimsojnë dhe prefeksionojnë mjetet dhe teknologjinë e tyre në shumë sektorë të ndryshëm të ekonomisë, kjo vlen edhe për sektorin e …

Read More »