Home / Teknologji (page 2)

Teknologji

Kjo u zgjodh vetura më e bukur e vitit, mahnitëse (Foto/Video)

Renault Trezor Fiton çmimin prestigjioz në industrinë automobilistike si koncept vetura më e bukur e vitit në Festivalin prestigjioz të 32-të “Festival Automobile International”. Renault Trezor është koncept veturë 100% elektrike që paraqet teknologjitë dhe gjuhën e dizajnit që do të përdorët në modelet e së ardhmes Renault. Industrinë automobilistike …

Read More »