Home / Shendetesi

Shendetesi

5 shenjat e hershme paralajmëruese të sulmeve në tru

Goditjet në tru ndodhin kur një zonë e trurit privohet nga rrjedhja e gjakut dhe oksigjenit.Qelizat në atë zonë të trurit fillojnë të vdesin. Goditjet varen nga shkalla e ashpërsisë që ndodhin, nga mpirje të përkohshme deri në paraliza të ndryshme, të gjitha rastet duhen trajtuar me emergjencë,shkruan standard.al. Goditjet …

Read More »

Keni pika të ngjashme në trup? Ky është kuptimi

Nëse i keni këto shenja, ndoshta duhet të përqendroheni për të kuptuar domethënien e tyre. Kokrrat e vogla Kokrrat e vogla që zakonisht shfaqen në duar apo këmbë. Ato janë të ashpra dhe janë rezultat i prodhimit të keratinës në trupin tuaj, e cila është një proteinë që mbron lëkurën …

Read More »

Ja Pastrimi perfekt për shtëpinë

Nëse do të dinit se si veprojnë solucionet që përdorni për pastrimin e shtëpisë në shëndetin tuaj, do e reduktonit në mënyrë drastike përdorimin e tyre. Por, mund të përdorni alternativat e tyre natyrore. Duhet të dini se shumë nga përbërësit e ushqimit mund të transformohen në pastrues efektivë. Ndaj, …

Read More »